Binnenland Thailand
Hallo lieve lees vriendjes en vriendinnetjes!
Na het prachtige eiland Ko phi phi zijn we landinwaards getrokken. We hebben 2 dagen in Bangkok doorgebracht, wat een hele grote miljoenen stad is. Dat heeft zo zijn voor en nadelen. Het is een drukte met verkeer, mensen arm en rijk, eettentjes, kraampjes en tempels overal en de tuk tuks die elke keer om transsport vragen. Toch is het een hele levendige stad en ondanks de drukte vinden wij het nog best schoon. Er is genoeg te doen en we vermaken ons dus ook weer prima. We moeten op ht laatste moment jammer genoeg wel de veel belovende ping pong show afwijzen. Noor en ik dachten dat we naar een beroemd stukje Aziatische sport gingen kijken, maar nee dit blijkt een of andere sexshow te zijn met vrouwen, kunsjes en pingpong ballen... Dat zei voor ons al genoeg omom te keren! Onderweg hebbenwe veel goede verhalen over het nooren van Thailand gehoord dus besluiten we de tijd die we hebben maar goed te gebruiken en nemen daarom een nachtbus naar Chiang mai. In De bus moeten we heel zacht en stiekem zingen. Want om 00:00 ligt de hele bus te slapen maar wij hebbeneen jarige in ons midden! Noortje is 20 geworden! We heben het de volgende dag gevierd met een heerijk lux avondmaal! De serveerster hebben nog voor der gezongen en een ijstaard geschonken! Wij konden voldaan en rollend naar huis!!In Chiang Maihuren we harry, ons scootertje en bezoeken allerlmaal leuke dingen op ons eige gemakkie. De dag erna gaan we mee met de kookcursus. Alle lekkere dingen die we elke dag op straat eten kunnen we nu met twee vingers in onze neus zelf maken!! Anita, je zal trots op onze kunsten zijn!
Met Harry rijden we 140 kilometer naar het noorden nar het hippie plaatsje, Pai. De tocht ernaar toe is nog het leukst. We crossn door de bergen, weilanden en boeredorpen. De natuur om Pai heen is ook helemal geweldig en helemaal de watervallen met zelf ontworpen glijbaan erin!
Na Pai vertrekken we weer terug naar Bangkok waar we ons mentaal voor moetenbereiden op de laatste week. We hebben het zelf nog niet helemaal door, en hebben ook nog niet echt het gevoel dat we over 2 dagen al weer richting Singapore vliegen maar we moeten er toch echt bijna aan gaan geloven. Maar we zullen alle tijd goed benutten en dus ook van deze laatste dagen nog een top tijd maken, zoals het al de hele vakantie is!
Noor, nog gefeliciteerd! erg laat, maar toch. Nog veel plezier de laatste dagen, ik ga alvast mn spullen maar uit je kamertje verplaatsen lau;)
Wat een schatjes zijn jullie toch, naar een tafeltennis wedstrijd kijken..ha,ha
Als vrouwen in clubs iets met bananen doen, is het ook geen fruit stalletje.....
Afijn, maak er nog een paar fantastische dagen van!!
wij kijken er naar uit, dat jullie weer (heelhuids)thuis komen...kus,kuzz
Aaaaaaaaaaaaaaaahhh zijn ze alweer bijna thuis.... Echt super dat jullie zo'n ontzettend gave tijd hebben gehad!
XXX
Gefeliciteerd Noor met je 20 ste verjaardag.
Maak er nog een paar fijne dagen van in dat verrre oosten!
Lieverds, allereerst noor noggefeliciteerd!!!
Ten tweede ben ik stiekem blij dat jullie terug komen heb jullie te veel gemist! Maar Wel echt super gaaf dat jullie zo'n top tijd hebben gehad samen aan de andere kant van de wereld! Ik vond persoonlijk bangkok een topstad, lekkerrrrrr shopppuhhhh!!! :)
love you! en tot snel, geniet nog volop! xxxxxx