Kuala Lumpur
Een kort stukje ovr een enorme stad..
Vanuit Melakka hadden wij de bus genomen naar KL, een ritje van twee en een half uur, dus viel onwijs mee..
Om 14.00uur stonden wij olledig bepakt en bezakt in die enorme stad.. We hadden via een vriend van Lau een hostel te horen gekregen, dus met onze kaartlees technieken waren we zo op de plek waar we moesten zijn.
Het was nog geen tien minuten lopen, maar door alle smok van de auto's waren we al helemaal vies.. Onze spullen in het hostel gedropt, een enorm uitgegroeid studentenhuis. Of ookwel bekend als een soort break voor de lange tijd backpackers. Er zitten sommige gewoon heel de dag voor de tv, anderen doen leuke uitstapes met andere backpackers etc etc.. Wel heel leuk om zo'n hostel ook eens ee te maken, altijd leven en altijd wel iemand om tegen te praten of om reiservaringen van te horen.
Okee, genoeg over t hostel, nu even de stad zelf. Wij kwamen in de middag aan, dus na een prima lunch bij een warung aan de straat konden we de markt in Chinatown onveilig maken.. Nouja of ij konen het oor ons onveilig maken.. Zoveel zooi en nep te koop, maar wel heel leuk om te zien!
De volgende dag gewoon heel de stad door gewandeld, heel gaaf, alle gebouwen hier zijn zo onwijs hoog, en natuurlijk de twintowers, echt hele mooie gebouwen..
's Avonds zijn we nog nog naar de nightmarkt in little India geweest, daar heben we ook heel lekker gegeten (dat is egenlijk alles wat we hier doen!) en toen naar t hostel..
's Ochtends hadden we bedacht om naar de Batu Caves te gaan, en Issy een jongen uit t hostel wilde ook graag mee.. Heel gaaf, Hindu tempels gebouwd in grotten waar je met een enorme trap naar toe kan.. Elk jaar worden hier ook hele grote offer feesten gehouden..
Terug ben ik nog naar het park van KL geweest.. Heel groot, met allemaal mooie tuinen, beesten, vogels etc.. Lau bleef toen in t hostel.. 's Avonds met de jongens van t hostel it eten geweest.. Goede afsluiting van KL!